Sisteme de expunere 

Sisteme de expunere

Gama completa de sisteme de expunere si promovare, pentru interior si exterior, recomandat pentru targuri, expozitii, evenimente cat si pentru semnalistica interioara

Sunt 33 produse

Suport carti de vizita de birou, din material plexiglass, ceea ce confera un aspect modern, cartile de vizita fiind complet vizibile (fata-verso).

4,47 lei

Suport de perete din plastic transparent rezistent recomandat pentru stocarea si expunerea de cataloage, brosuri, carduri, meniuri, liste de preturi, oferte in birouri, show-room-uri, sali de asteptare, cabinete.

6,94 lei

Acest suport din plexiglas transparent este conceput special pentru a facilita expunerea pliantelor, revistelor sau cataloagelor si distribuirea acestora sub o forma organizata si protejata.

7,66 lei

Suport din plastic transparent, ideal pentru a afisa orice material informativ tiparit pe masa, birou, tejghea sau orice alta suprafata orizontala. 

11,07 lei

Suport din plastic transparent cu baza ovala, ideal pentru a afisa orice material informativ tiparit pe masa, birou, tejghea sau orice alta suprafata orizontala in receptii, birouri, sali de conferinta, holuri si sali de asteptare.

14,32 lei

Suport din plastic transparent tip T, ideal pentru a afisa orice material informativ tiparit pe masa, birou, tejghea sau orice alta suprafata orizontala in receptii, birouri, sali de conferinta, holuri si sali de asteptare.

15,10 lei

Suport din plastic transparent, cu 3 buzunare, este ideal pentru a organiza si a afisa orice material informativ tiparit pe masa, birou, tejghea sau orice alta suprafata orizontala in receptii, birouri, sali de conferinta, holuri si sali de asteptare.

15,16 lei

Placute pentru semnalistica, din profil de aluminiu curbat, potrivite pentru a fi folosite in spatiile publice: birouri, scoli, spitale, pentru usi si pereti.

19,46 lei

Ramele click reprezinta cel mai folosit suport pentru posterele de orice dimensiune. Schimbarea printului in doar cateva secunde, durata mare de viata, aspectul elegant al profilelor din aluminiu si costurile reduse recomanda ramele click pentru orice tip de expunere a posterelor.

22,32 lei

Placute argintii pentru semnalistica, cu o singura fata, recomandate pentru receptii si birouri.

25,73 lei

Placute pentru semnalistica, potrivite pentru a fi folosite in spatiile publice: birouri, scoli, spitale, pentru usi si pereti.

26,68 lei

Acest afisaj rapid este ideal pentru expunere de postere, ziare, notite, informatii, poze, fotografii sau alte afise. Ofera un mod usor de schimbare rapida a posterului fara magneti sau pioneze.

29,03 lei

Suport meniu cu sase fete din plexiglas transparent ce permite schimbarea printurilor cu usurinta.

37,81 lei

Rama de tablou din aluminiu ideala pentru inramarea diplomelor, fotografiilor de promotie sau pozelor de absolvire. Disponibila in  culorile: argintiu mat, argintiu lucios, auriu lucios si negru.

45,19 lei

Acest afisaj rapid este ideal pentru expunere de postere de diverse dimensiuni oferind un mod usor de schimbare rapida a posterului.

46,70 lei

STANDARD ROLL UP (ROLL UP BANNER) este un sistem expozitional portabil, foarte usor de transportat si de utilizat, recomandat pentru prezentari vizuale si un excelent suport pentru comunicare de brand.

66,00 lei

Panou din lemn pentru interior si exterior, inscriptionabil cu marker cu creta lichida, special conceput pentru cafenele, restaurante, terase, cluburi, ce permite afisarea de informatii usor de actualizat, intr-un mod rustic si elegant.

82,72 lei

Sistem de expunere a meniurilor, cataloagelor, ofertelor speciale pe mese, birouri sau receptii. 

188,26 lei

Panou metalic cu suprafata magnetica, potrivit pentru scris cu marker lavabil pe baza de apa, cu rama din aluminiu, dotat cu tavita pentru markere.

220,36 lei

Lightbox este o caseta luminoasa de interior, cu o singura fata, folosita pentru prezentarea luminoasa a afiselor si printurilor pe care le scoate in evidenta.

268,46 lei

People Stopper este un stand de podea folosit pentru expunerea afiselor si pentru semnalizarea diferitelor locatii si promotii.

391,73 lei

Un stand pliabil pentru brosuri, pliante sau reviste, conceput pentru a fi usor de instalat in orice spatiu expozitional.

395,48 lei

Limitatoarele de acces cu funie sunt perfecte pentru controlul multimii, atunci cand aveti nevoie pentru a directiona clientii intr-un mod elegant. De asemenea, ofera o solutie excelenta pentru definirea zonelor de asteptare.

422,05 lei

People stopperele, cunoscute si ca panouri tip A sau capre stradale, sunt foarte eficiente in semnalizarea promotiilor si noutatilor.

439,44 lei

People Stopper este un stand de podea folosit pentru expunerea afiselor si pentru semnalizarea diferitelor locatii si promotii.

484,47 lei

Panou din lemn pentru interior si exterior, inscriptionabil cu marker cu creta lichida, special conceput pentru cafenele, restaurante, terase, cluburi, ce permite afisarea de informatii usor de actualizat, intr-un mod rustic si elegant.

491,23 lei

Stalpii de delimitare cu banda retractabila sunt perfecti pentru controlul multimii, atunci cand aveti nevoie sa directionati clientii intr-un mod elegant. De asemenea, ofera o solutie excelenta pentru definirea zonelor de asteptare.

553,84 lei

Panou publicitar pentru interior recomandat pentru expunerea vizibila si eleganta a diferitelor mesaje publicitare printate.

596,77 lei

Panou din plexiglas transparent pentru depozitarea telefoanelor mobile. 

679,77 lei

People Stopper este un stand de podea folosit pentru expunerea afiselor si pentru semnalizarea diferitelor locatii si promotii.

799,80 lei

Avizierul magnetic este suportul perfect pentru afisarea mesajelor si a notelor importante, atat la exterior cat si la interior, pe cladiri, in birouri, cabinete, sali de sedinte, sali de asteptare.

882,41 lei

Acest pupitru pentru conferințe, cu un design modern, se încadrează perfect în orice decor contemporan din cadrul sălilor de conferință, al expozițiilor, studiourilor TV sau aulelor. 

1 128,16 lei

Sistemul pop-up este un sistem de afisare portabil de mari dimensiuni pentru interior, cu o infatisare profesionista, creat special pentru amenajari expozitionale, prezentari, conferinte, conventii, lansari de produs.

1 498,92 lei
Afisat 1 - 33 din 33 produse

Sus