True

Conditiile de Plata si Livrare

Modalitati si Termene de plata


1. Vanzatorul pune la dispozitia Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului urmatoarele metode de plata:

  • numerar, la ridicarea Bunurilor de la punctul de lucru Trimax din STR. VADUL BISTRITEI NR 29, COD POȘTAL 600191, BACĂU, JUD. BACĂU sau atunci cand livrarea se face cu masinile Trimax pe raza Municipiului Bacau si zonele limitrofe;

  • plata cu cardul bancar (POS), la ridicarea bunurilor de la punctul de lucru Trimax din VADUL BISTRITEI NR 29, COD POȘTAL 600191, BACĂU, JUD. BACĂU;

  • plata prin transfer bancar sau OP;

  • plata prin MobilePay;

  • numerar, in sistem ramburs, plata pretului fiind efectuata direct la Curier, in momentul primirii coletului aferent Comenzii plasate de Client/Cumparator/Utilizator.


2. Metodele actuale de plata sunt specificate in cadrul www.trimax.ro in Cosul de Cumparaturi, la sectiunea „Plata”.


3. In cazul in care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul alege sa plateasca numerar la primirea/ridicarea coletului, acesta este obligat sa efectueze plata la primirea/ridicarea coletului. In caz contrar, coletul nu ii va fi livrat de curier/angajat TRIMAX SOLUTIONS S.R.L. Refuzul primirii coletului duce la rezilierea Contractului la Distanta si scuteste Vanzatorul de obligatia unei noi livrari a bunului respectiv.


4. Datele cardului de plata al Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu vor fi accesibile www.trimax.ro si nici nu vor fi stocate de catre Societate sau de catre procesatorul de plati integrat in platforma www.trimax.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau de o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului folosit de Client/Cumparator/Utilizator la efectuarea Tranzactiei, despre a carei identitate Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.


5. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor, Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul este sfatuit sa nu ramana logat www.trimax.ro si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in Cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contină cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).


Facturare


1. Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-ului www.trimax.ro includ T.V.A.


2. Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.


3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri vandute de TRIMAX SOLUTIONS S.R.L., precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin e-mail, la adresa mentionata de Cumparator in Contul sau.


4. Pentru corectitudinea informatiilor de pe facturile aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza, ori de cate ori este cazul, datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.


5. Prin aceasta modalitate de comunicare, Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de TRIMAX SOLUTIONS S.R.L., putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.


6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic, prin adaugarea acestora, de catre TRIMAX SOLUTIONS S.R.L., in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.


7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, Clientii sunt rugati sa sesizeze Departamentul Comercial al companiei TRIMAX SOLUTIONS S.R.L. despre acest aspect pe adresa de e-mail: office@trimax.ro


8. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.


Transport si ambalare bunuri


1. Livrarea Bunurilor este disponibila doar pe teritoriul Romaniei.


2. Vanzatorul ofera Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului urmatoarele posibilitati de livrare a Bunului/Bunurilor:

  • Expediere cu masinilie proprii;

  • Expediere prin curier;

  • Ridicare personala de la punctul de lucru TRIMAX SOLUTIONS S.R.L.


3. Livrarea Bunurilor se poate realiza prin intermediul Curierului/masinilor proprii ale Vanzatorului sau prin ridicarea personala de la sediul Vanzatorului.


4. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, conform optiunii Clientului.


5. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.