True

Termeni si Conditii

Termeni si conditii - TRIMAX SOLUTIONS SRL


1. PREVEDERI GENERALE

1.1.     Magazinul online disponibil la adresa www.trimax.ro este detinut si administrat de societatea TRIMAX SOLUTIONS SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in STR. 9 MAI NR. 25, SC. D, ET. 1, AP. 1, COD POȘTAL 600026, BACĂU, JUD. BACĂU, avand numar de ordine in Registrul Comertului J04/754/2011, cod unic de inregistrare fiscala RO28704308.

1.2.     Termenii si Conditiile prezente se adreseaza exclusiv Clientilor/Cumparatorilor/Utilizatorilor care utilizeaza www.trimax.ro sau incheie un Contract la Distanta.

1.3.     Acceptarea „Termenilor si Conditiilor” este voluntara, dar necesara pentru crearea Contului si/sau in scopul plasarii comenzii de catre Client/Cumparator/Utilizator, reprezentand o formalitate premergatoarea incheierii Contractului la Distanta.

1.4.     Navigarea pe platforma www.trimax.ro, urmata de Comanda, echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea expresa de catre orice Client/Cumparator/Utilizator a Termenilor si Conditiilor TRIMAX SOLUTIONS SRL.

1.5.     Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate interactiona cu Vanzatorul telefonic sau prin intermediul adresei de email office@trimax.ro .

1.6.     Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi, dar fara a se limita, la accesarea datelor Clientilor/Cumparatorilor/Utilizatorilor persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in STR. 9 MAI NR. 25, SC. D, ET. 1, AP. 1, COD POȘTAL 600026, BACĂU, JUD. BACĂU, avand numar de ordine in Registrul Comertului J04/754/2011, cod unic de inregistrare fiscala RO28704308.

1.7.     Alterarea continutului platformei www.trimax.ro, etc. va fi pedepsita conform prevederilor legale in vigoare.


1.8.     Magazinul online se adreseaza tuturor persoanelor, atat fizice cat si persoanelor juridice.2.    DEFINITII SI TERMENI

Vanzator – TRIMAX SOLUTIONS SRL - este persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in STR. 9 MAI NR. 25, SC. D, ET. 1, AP. 1, COD POȘTAL 600026, BACĂU, JUD. BACĂU, avand numar de ordine in Registrul Comertului J04/754/2011, cod unic de inregistrare fiscala RO28704308;


Cumparator, Client sau Utilizator– poate fi orice persoana fizica sau juridica, orice entitate fizica sau juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Favorite – sectiune din Cont care permite Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze Liste cu Bunuri, pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii, folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator  de urmarire a Bunurilor, prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior.

Login – adresa de email a Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului si parola furnizate in cadrul www.trimax.ro in timpul procesului de creare a Contului..

Parola – un sir alfanumeric necesar autorizarii accesului in Cont, care este stabilit de catre Client/Cumparator/Utilizator in procesul de creare a Contului.

Site – magazinul online gazduit la adresa web www.trimax.ro.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona Bunuri de pe Site.

Comanda mea -  sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior.

Bunuri – orice produs, listat pe site, inclusiv  Bunurile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului, ca urmare a Contractului incheiat.

Contract la Distanta – reprezinta contractul de vanzare-cumparare incheiat la distanta, fara prezenta fizica a Vanzatorului si a Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului, materializat în comanda confirmata si acceptata de catre Vanzator, prin email si prin intermediul caruia Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Bunurile, iar Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Bunuri, in acord cu principiile stabilite de Termenii si Conditiile www.trimax.ro.

Continut:

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate, prin utilizarea unui echipament electronic;

 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

 • orice informatie comunicata, prin orice mijloc, de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

 • informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

 • informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Comunicari Comerciale – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (prin: e-mail/SMS/telefonic etc) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri adaugate in sectiunea “Comanda mea”, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.  

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Bun, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca Bunul respecta sau nu specificatiile mentionate in fisa tehnica.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare Bun putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui Bun sau Serviciu

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre Bunurile din pagina respectiva.

Document – prezentele Termene si Conditii

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume, rezultata din vanzarea unui Bun de catre TRIMAX SOLUTIONS SRL Cumparatorului, prin efectuarea unei plati agreate de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de Timbru Verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre entitatea economica autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice (DEEE), astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor, asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Zi lucratoare – Una din zilele de luni pana vineri inclusiv, cu exceptia sarbatorilor legale, declarate zile libere.


3.    DOCUMENTE CONTRACTUALE – INCHEIEREA CONTRACTULUI LA DISTANTA

3.1. Contractul la Distanta se considera a fi incheiat in momentul in care Vanzatorul confirma prin email plasarea Comenzii de catre Client/Cumparator/Utilizator si disponibilitatea Bunului/Bunurilor, prin acceptarea ofertei acestuia privind achizitionarea Bunului/Bunurilor selectate in Comanda.

3.2. Contractul la Distanta denumeste in special Bunul, caracteristicile sale principale, pretul , costurile de expediere si alte conditii relevante, continutul acestuia completandu-se cu Termenii si Conditiile TRIMAX SOLUTIONS SRL.

3.3. Vanzatorul face tot posibiliul sa asigure disponibilitatea tuturor Bunurilor si sa realizeze obiectul Contractului la Distanta. Daca livrarea Bunurilor nu este posibila din motive independente de TRIMAX SOLUTIONS SRL sau lipsa stoc, Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are dreptul de reziliere a Contractului la Distanta si restituirea tuturor sumelor achitate, dupa caz. Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul nu poate solicita plata unor prejudicii morale.

3.4. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefon sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale

3.5. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

3.6. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda, dar numai cu acordul cumparatorului, cerut la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului (la efectuarea comenzii). Daca este cazul, ca urmare a modificarii comenzii, vanzatorul va returna sau va solicita o suma suplimentara (conforma cu noua cantitate).

3.7. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS, a notificarii de expediere a Comenzii.

3.8. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind fisele tehnice emise de furnizor pentru Bunurile achizitionate.


4. POLITICA DE VANZARE ONLINE

4.1.     Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Client/Cumparator/Utilizator, asa cum sunt definiti in aceast Document.


4.2.     Pentru motive justificate, TRIMAX SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel TRIMAX SOLUTIONS SRL. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al TRIMAX SOLUTIONS SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.


4.3.    Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru acestea.


4.4.     TRIMAX SOLUTIONS SRL poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.


4.5.     Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in euro (EUR) si includ T.V.A., precum si in lei (RON) si  includ T.V.A.


4.6.     In conditiile prevazute de lege, la pretul preselor pentru termotransfer si a accesoriilor pentru prese, se va adauga taxa de Timbru Verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii - TRIMAX SOLUTIONS SRL.


4.7.     In cazul platilor online, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.


4.8.     Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.


4.9.     Pe magazinul online, produsele se vand exclusiv la rola/top/cutie (in functie de tipul de produs).


5.    DREPTUL LA PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1.     Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Trimax Solutions S.R.L., acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).


5.2.     Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul sau Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre TRIMAX SOLUTIONS SRL si acesta.


5.3.     Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile din acest Document.


5.4.     Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.


5.5.     Niciun Continut transmis Clientului/Cumparatorului sau Utilizatorului, prin orice mijloc de comunicare (telefon/email/ etc) sau dobandit de acesta prin accesare sau vizualizare nu constituie obligatie contractuala din partea TRIMAX SOLUTIONS SRL.


6.    COMUNICARI COMERCIALE

6.1.     Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului, pentru Comunicarile Comerciale - continand informatii generale si tematice, inclusiv informatii cu privire la:

-    modificarea setarilor din Cont;

-    accesarea link-ului privind dezabonarea, afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator;

-    contactarea  Vanzatorului la datele contact puse la dispozitie in sectiunea „Contact” de pe Site.


6.2.     Renuntarea la primirea Comunicarilor Comerciale nu implica renuntarea la acceptul dat pentru informatiile, obligatiile si drepturile prezentate pe aceasta pagina.


6.3.     Prin adaugarea de Bunuri in sectiunea din Cont:

 “Comanda mea”, Vanzatorul va transmite Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la:

 • modificarea pretului Bunurilor adaugate in sectiunea “ Comanda mea”;

 • recomandari de Bunuri similare cu cele adaugate in sectiunea “ Comanda mea”;

 • disponibilitate stoc Bunuri comandate.

“Produse favorite”, Vanzatorul va transmite Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la:

 • modificarea pretului Bunurilor adaugate in sectiunea “Produse favorite”;

 • recomandari de Bunuri similare cu cele adaugate in sectiunea “Produse favorite”;

 • disponibilitate stoc Bunuri.


6.4.    In urma achizitionarii unui Bun, Vanzatorul va transmite Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la:

 • sugestii de Bunuri recomandate a fi utilizate impreuna cu Bunul achizitionat;

 • Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate mai sus, prin accesarea unui link afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator sau prin contactarea Vanzatorului in acest sens.


6.5.    Pentru imbunatatirea ofertei de Bunuri si a experientei de cumparare, TRIMAX SOLUTIONS SRL va folosi datele furnizate de catre Client/Cumparator/Utilizator pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si al sondajelor de opinie nu vor fi utilizate de noi in scopuri publicitare, ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile Clientilor/Cumparatorilor/Utilizatorilor la cercetarile de piata si sondajelor de opinie nu vor fi asociate cu identitatea acestora, transmise catre terti si nici nu  vor fi publicate. Ca urmare a dezabonarii de la primirea Comunicarilor Comerciale, clientii pot obiecta cu privire la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie, in orice moment.


7.    CONFIDENTIALITATE

7.1.     Trimax Solutions S.R.L. va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care Clientul le furnizeaza.   Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in acest Document.


7.2.     Nicio promovare, sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client/Utilizator cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.


7.3.     Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Clientii sunt, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care Clientii le-au trimis prin intermediul Site-ului. Trimax Solutions S.R.L. nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.


8.    INREGISTRAREA UNUI CONT DE CLIENT. COMANDA SI RETURUL

8.1 Inregistrarea unui cont de client

1. Pentru crearea unui cont pe platforma www.trimax.ro, Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida, un cod unic de inregistrare (CUI) valid si inregistrat pe site-ul Ministerului Finantelor (www.mfinate.ro) si sa urmeze pasii descrisi in pagina de creare a Contului, disponibila la adresa www.trimax.ro.

2. Inregistarea Contului necesita repetarea Parolei de doua ori pentru a detecta si corecta greselile de tastare.

3. Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul obtine accesul la Cont cu ajutorul Loginului si al Parolei. Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul se conecteaza in Contul sau dupa inregistrarea in www.trimax.ro. Contul permite stocarea informatiilor referitoare la adresa furnizata de Client/Cumparator/Utilizator pentru Bunurile comandate, la starea si istoricul Comenzilor si/sau facturile fiscale emise de Vanzator.

4. Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul este obligat sa pastreze Parola in deplina confidentialitate, sa nu o dezvaluie persoanelor terte si intelege ca daca incredinteaza cuiva Parola Contului, respectiva persoana va avea acces la datele sale cu caracter personal, iar TRIMAX SOLUTIONS SRL va fi astfel exonerata de orice raspundere care ar deriva dintr-o utilizare neautorizata a Contului.

5. Vanzatorul oferă posibilitatea Clientului/Cumparatorului/Vanzatorului de a-si modifica Parola in orice moment.


8.2    Comanda si Returul

1. Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

2. Prin finalizarea Comenzii, Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. Totodata, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea acestuia.

3.  Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma  unei notificari adresate in prealabil Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Trimax Solutions S.R.L., in cazul platii online;

 • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte.

4. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, in termen de 14 de zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Returul se accepta doar in situatia in care ambalajul/materialul sunt in stare perfecta, nu a fost debitat la cerinta Cumparatorului sau/si deteriorat de catre Cumparator.

5. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expira in termen de 14 zile de la ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a Bunului.

6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur pus la dispozitie de catre TRIMAX SOLUTIONS SRL.

7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract, in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa contravaloarea produselor returnatein maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.

8. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 • pentru Comenzile achitate cu card bancar, se vor face prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

 • pentru Comenzile achitate cu ramburs, se vor face prin virament bancar;

 • pentru Comenzile achitate prin numerar, la sediul Alegernon, se va face prin restituire numerar, la sediu sau prin restituirea contravalorii produsului in contul bancar transmis de client;

 • la solicitarea Clientului, suma platita poate constitui avans pentru eventualele comenzi viitoare.

9. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile.

10. In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator, nu mai poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

11. Informatii cu privire la caracteristicile produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe Site-ul TRIMAX SOLUTIONS SRL. Din punct de vedere legal, continutul Site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumparare, ci o prezentare a ofertelor Trimax. Prin urmare, daca plasati comanda prin intermediul Site-ului nostru, comanda dvs. constituie o oferta de cumparare a unui produs listat pe acest Site. Comanda dvs. este urmata de acceptarea TRIMAX SOLUTIONS SRL, conform celor descrise in continuare.

12. Comanda poate fi plasata numai prin intermediul Site-ului www.trimax.ro. Pentru a face acest lucru, veti parcurge pasii indicati, logici, la sfarsitul carora veti confirma comanda apasand butonul "Finalizeaza comanda". Site-ul va indica faptul ca plasarea comenzii implica obligatia dvs. de plata. Inainte de confirmarea comenzii, sunteti informat cu privire la pretul total care trebuie platit si veti avea posibilitatea de a verifica si eventual de a corecta/completa comanda.

13. Dupa plasarea unei comenzi, veti primi un e-mail prin care confirmam primirea si inregistrarea comenzii dvs. ("Primire Comanda/Confirmare"). Acest lucru nu inseamna ca aceasta comanda a fost acceptata. Asa cum este prezentat mai sus, comanda dvs. constituie o oferta de cumparare efectuata de dvs. a unui produs listat pe Site-ul Trimax. Toate comenzile sunt supuse acceptarii de catre noi. Contractul dintre dvs. si TRIMAX SOLUTIONS SRL va fi validat numai dupa acceptarea de catre TRIMAX SOLUTIONS SRL a comenzii dvs. Contractul se va referi doar la acele produse pentru care TRIMAX SOLUTIONS SRL a acceptat comanda plasata de catre dvs, urmand a va transmite o confirmare de acceptare a comenzii printr-un e-mail prin care va informeaza ca produsul a fost expediat ("Confirmarea Expedierii"). In cazul in care Trimax nu poate onora un contract din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnica ori neconformitati constatate in momentul procesului de expediere, va va informa cu privire la aceasta situatie si va rambursa sumele platite de catre Dvs. pentru aceste produse, daca este cazul, in conformitate cu dispozitiile de rambursare din sectiunea referitoare la drepturile dvs. statutare de retragere prevazute in aceste Conditii de Furnizare, in decurs de cel mult 7 zile de la data la care ati comunicat decizia Dvs. de terminare a contractului.


9.    BUNURI PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL LA RETRAGERE  (RETUR)

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

 • Bunuri furnizate de catre TRIMAX SOLUTIONS SRL, taiate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;

 • Bunuri furnizate de catre TRIMAX SOLUTIONS SRL, sigilate, care nu pot fi returnate din motive de protectie sau utilizare corecta a bunului respectiv;

 • Bunuri furnizate de catre TRIMAX SOLUTIONS SRL, care sunt, dupa livrare, inseparabil amestecate cu alte bunuri sau elemente care le afecteaza caracteristicile tehnice s-au ambalajul.


10.    MODALITATI SI TERMENE DE PLATA. FACTURARE

10.1.     Modalitati si Termene de plata

1.    Vanzatorul pune la dispozitia Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului urmatoarele metode de plata:


o    numerar, la ridicarea Bunurilor de la punctul de lucru TRIMAX SOLUTIONS SRL din STR. VADUL BISTRITEI, nr.29, COD POȘTAL 600191, BACĂU, JUD. BACĂU, sau atunci cand livrarea se face cu masinile Trimax pe raza Municipiului Bacau si zonele limitrofe;

o    plata cu cardul bancar (POS), la ridicarea Bunurilor de la sediul Trimax din STR. VADUL BISTRITEI, nr.29, COD POȘTAL 600191, BACĂU, JUD. BACĂU sau atunci cand livrarea se face cu masinile Trimax pe raza Municipiului Bacau si zonele limitrofe;

o    plata prin OP, prin transfer bancar;

o    plata prin MobilePay;

o    numerar, in sistem ramburs, plata Pretului fiind efectuata direct la Curier, in momentul primirii coletului aferent Comenzii plasate de Client/Cumparator/Utilizator.


2.    Metodele actuale de plata sunt specificate in cadrul www.trimax.ro in Cosul de Cumparaturi, la sectiunea „Plata”.

3.    In cazul in care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul alege sa plateasca numerar la primirea/ridicarea coletului, acesta este obligat sa efectueze plata la primirea/ridicarea coletului. In caz contrar, coletul nu ii va fi livrat de curier/angajat TRIMAX SOLUTIONS SRL. Refuzul primirii coletului duce la rezilierea Contractului la Distanta si scuteste Vanzatorul de obligatia unei noi livrari a Bunului respectiv.

4.    Datele cardului de plata al Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu vor fi accesibile www.trimax.ro si nici nu vor fi stocate de catre Societate sau de catre procesatorul de plati integrat in platforma www.trimax.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau de o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului folosit de Client/Cumparator/Utilizator la efectuarea Tranzactiei, despre a carei identitate Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

5.    Pentru motive de securitate a Tranzactiilor, Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul este sfatuit sa nu ramana logat www.trimax.ro  si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in Cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contină cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).


10.2. Facturare

1.     Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-ului www.trimax.ro nu includ T.V.A.

2.     Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

3.    Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri vandute de Trimax Solutions S.R.L., precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin e-mail, la adresa mentionata de Cumparator in Contul sau.

4.    Pentru corectitudinea informatiilor de pe facturile aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza, ori de cate ori este cazul, datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

5.     Prin aceasta modalitate de comunicare, Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de  Trimax Solutions S.R.L., putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

6.    Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic, prin adaugarea acestora, de catre Trimax Solutions S.R.L.,  in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

7.    In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, Clientii sunt  rugati sa sesizeze Departamentul Comercial al companiei Trimax Solutions S.R.L. despre acest aspect pe adresa de e-mail: office@trimax.ro

8.    In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.


11.    MODALITATI DE TRANSPORT SI AMBALAREA BUNURILOR

1.    Livrarea Bunurilor este disponibila doar pe teritoriul Romaniei.

2.   Vanzatorul ofera Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului urmatoarele posibilitati de livrare a Bunului/Bunurilor:

o    Expediere cu masinilie proprii;

o    Expediere prin curier;

o    Ridicare personala de la sediul TRIMAX SOLUTIONS SRL.

3.   Livrarea Bunurilor se poate realiza prin intermediul Curierului/masinilor proprii ale Vanzatorului sau prin ridicarea personala de la sediul Vanzatorului.

4.   Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, conform optiunii Clientului.

5.   Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.


12.    COSTURI DE TRANSPORT

12.1 Ridicare personala de la sediul Vanzatorului    

    Pentru Bunurile care vor fi ridicate personal de Client/Cumparator/Utilizator de la sediul Vanzatorului, conform optiunii Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu se percep taxe de transport.


12.2 Livrare cu masinile proprii (in Bacau si zonele limitrofe)

1. Pentru Bunurile care vor fi livrate cu masinile Vanzatorului, conform optiunii Clientului/ Cumparatorului/ Utilizatorului nu se percep taxe de transport.

2. Vanzatorul isi exercita obligatia de a asigura livrarea in aceeasi zi doar in situatia in care Comanda este lansata si platita pana la orele 12.00 si doar daca valoarea comenzii depaseste valoarea de 400 lei fara TVA.

3. Pentru comenzile care nu indeplinesc conditiile de la punctul 2, livrarea se face cu masinilie Vanzatorului doar daca acestea pot fi cumulate cu alte comenzi din zona.

4. Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului i se ofera posibilitatea de a veni la sediul Vanzatorului pentru ridicarea Comenzii.


12.3. Livrarea prin curierat, pe teritoriul Romaniei

    In cazul comenzilor prin intermediul Curierului, Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul va avea urmatoareale optiuni:

 • Transport gratuit, pentru comenzi de minim 300 lei cu TVA inclus si daca adresade livrare se afla in aria de acoperire a curierului (nu sunt km suplimentari fata  de aria de acoperire a curierului pana la adresa de livrare);

 • Taxa de transport 25 ron + TVA, pentru comenzi a caror valoare nu atinge pragul minim de 300 ron fara TVA si unde adresa de livrare se afla in aria de acoperire a firmei de curierat (nu sunt km suplimentari fata de aria de acoperire a curieului pana la adresa de livrare);

 • In cazul in care adresa de livrare nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat se ofera posibilitatea ridicarii Bunului/Bunurilor de la sediul cel mai apropiat al curierului sau plata integrala a taxei de transport pana la adresa de destinatie.


13.    TERMENE SI CONDITII DE LIVRARE

13.1    Durata totala de asteptare privind livrarea Bunului catre Client/Cumparator/Utilizator se compune din timpul de pregatire al Comenzii pentru expediere de catre Vanzator si durata de livrare a Bunului de catre Curier.

13.2    Pentru toate categoriile de Bunuri, termenul maxim de livrare este de 24-48 ore lucratoare de la momentul confirmarii comenzii de catre Vanzator

13.3    Daca, din cauza Vanzatorului, Bunurile nu au fost livrate in termenul mentionat, Vanzatorului ii revine obligatia de a anunta in timp Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul

13.4    Daca, din cauza firmei de curierat, Bunurile nu au fost livrate in termenul mentionat, Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului ii revine obligatia de a anunta Vanzatorul pentru a solicita explicatii suplimentare firmei de curierat.

13.5    In cazul in care Bunurile sunt indisponibile (inclusiv in cazuri in care Pretul sau unele caracteristici ale Bunurilor au suferit modificari, ulterior confirmarii de catre Vanzator a Comenzii, TRIMAX SOLUTIONS SRL va informa Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul despre indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului in termen de 7  zile calendaristice de la data informarii respective, daca Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul le-a achitat in avans. Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile Bunurilor, modificand astfel Comanda initiala, iar TRIMAX SOLUTIONS SRL va livra Bunurile conform Comenzii astfel modificate de catre Client/Cumparator/Utilizator.

16.6    In cazul Comenzilor cu ridicare personala, este necesar ca persoana care va prelua coletul sa se prezinte la sediul Vanzatorului.

13.7    In cazul livrarii prin curier/masini proprii, Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul va fi contactat telefonic de catre curier/sofer in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa mentionata pentru livrare.

13.8    Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar in care curierul/soferul il anunta ca livreaza Comanda. In caz contrar, Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul va suporta taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar in care se livreaza Comanda va putea fi modificat doar cu acordul curierului/soferului.

13.9    Livrarea se considera a fi indeplinita de catre TRIMAX SOLUTIONS SRL la momentul predarii Bunurilor comandate catre Client/Cumparator/Utilizator


14.    RECEPTIA BUNURILOR. CE FAC DACA PRIMESC UN PRODUS DETERIORAT/GRESIT SAU COMANDA ESTE INCOMPLETA

14.1. Receptia Bunurilor

Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are obligatia de a semna documentul de livrare (factura, AWB ) prezentat de catre curier/sofer la livrarea Bunurilor comandate si de a se asigura ca a primit bunurile mentionate pe factura/AWB in stare perfecta.


In cazul in care constata diferente versus factura/AWB sau ca produsele sunt deteriorate, trebuie intocmit proces verbal care ateste aceste lucruri, in prezenta curierului.


 


14.2. Ce fac daca primesc un bun deteriorat/gresit sau Comanda este incompleta

 Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are obligatia sa verifice daca Bunul/Bunurile sunt deteriorate sau daca sunt lipsuri/incurcaturi la momentul receptiei comenzii.

Daca unul si/sau mai multe Bunuri sunt deteriorate la momentul receptiei Comenzii, Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are obligatia sa incheie un proces verbal de constatare in care sa fie specificat motivul. Reclamatia prinvind Bunurile deteriorate se va lua in considerare doar daca se face dovada existentei incheierii procesului verbal de constatare.

In cazul in care comanda este gresita sau incompleta, Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul este rugat sa apeleze departamentul Comercial al TRIMAX SOLUTIONS SRL la datele de contact puse la dispozitie prin intermediul acestui Site.


15.    GARANTIA SI RECLAMATIILE CU PRIVIRE LA BUNURI

15.1     Garantia Bunurilor

1.    Bunurile comercializate de catre Trimax Solutions S.R.L. beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale sau ale TRIMAX SOLUTIONS SRL si provin de la producatorii mentionati, conform datelor prezentate pe site.

2.    In cazul Bunurilor vandute de Trimax Solutions S.R.L., mentiunile legate de garantie sunt cuprinse in fisele tehnice ale produselor si sunt emise direct de producator.


15.2     Reclamatiile cu privire la Bunuri

Pentru acest aspect va rugam sa parcurgeti procedura de Retur si Reclamatii, care face parte din prezentul Document.


16.    TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii (transfer bancar/MobilePay/ramburs/numerar/card bancar) din partea Cumparatorului, la adresa indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 


17.    RASPUNDERE

17.1.    Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel, pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii, si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor (dupa livrare).

17.2.    Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

17.3.    Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului.

17.4.    Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

17.5.    Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului, si/sau utilizarii continutului, si/sau la data plasarii Comenzii.

17.6.    Ulterior crearii Contului, utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

17.7.    Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre  Trimax Solutions S.R.L., acestia fiind opozabili Clientilor/Utilizatorilor/Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online. In cazul oricarei modificari, vom afisa pe Site versiunea modificata a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul Documentului afisat pe Site.


18.    PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezenta documentatie.


19.    FOLOSIREA COOKIE-URILOR

Va rugam sa parcurgeti Politica de Cookies, care face parte din prezenta documentatie.20.    FORTA MAJORA

20.1.    Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

20.2.    Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte daune-interese.21.    LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

Tranzactiile si comenziile efectuate pe acest site sunt supuse legii romane. Eventualele litigii aparute intre Trimax Solutions S.R.L. si Clienti/Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente, din Municipiul Bacau.


22.    INFORMATII PRIVIND DEEE

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat.

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

Cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta separat aceste DEEE;

Colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin serviciul public de colectare a DEE, direct de catre S.C. Trimax Solutions S.R.L. si prin centre de colectare organizate de operatori economici autorizati pentru colectarea DEEE;

Clientii pot preda presele Siser de termotransfer defecte in mod gratuit la sediul Trimax Solutions S.R.L. la momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie – presa Siser pentru termotransfer; astfel, S.C. Trimax Solutions S.R.L. aplica politica de colectare a DEEE in sistem de preluare a echipamentelor unul la unul, conform legislatiei in vigoare, daca echipamentul predat este echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca si echipamentul nou furnizat.

Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu o cruce.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.