True

Despre Noi


Creativitatea, determinarea si spiritul antreprenorial reprezinta fundatia de la care, in anul 2011, un tanar cu initiativa a pus bazele Trimax® Solutions. Totul a pornit din dorinta de a crea si dezvolta un brand puternic si o afacere durabila. Totodata, aceasta afacere urma sa ofere un plus de valoare in industria publicitara prin comercializarea unei game variate si de calitate a materialelor si produselor necesare. In scurt timp dupa lansare, Trimax® se adapteaza rapid la nevoile si cerintele pietei, dezvoltandu-si constant portofoliul de produse. Treptat se formeaza si o echipa de tineri creativi, dinamici, receptivi, plini de initiativa, deschidere spre nou, orientati catre solutii iesite din tipare si pregatiti sa impartaseasca ce stiu mai bine cu cei care au nevoie de informatii.


In prezent, Trimax® Solutions ofera clientilor o gama variata de produse ce se adreseaza mai multor industrii si a mai multor domenii de activitate precum Industria Publicitara / Institutii Publice / Firme de Amenajari Interioare / Centre de Foliere si Cosmetica Auto, dar si persoanelor ce doresc sa isi promoveze activitatea intr-un mod inedit si profesional.


Dezvoltarea gamei de produse, adaptarea permanenta la tendintele pietei, intampinarea nevoilor clientilor cu profesionalism si promptitudine, intr-un timp cat mai scurt si la un cost cat mai mic sunt elemente esentiale in desfasurarea activitatii noastre. De aceea, produsele comercializate la noi vor avea intotdeauna un estimat de pret corect. Diversitatea si continua dezvoltare ii ajuta pe toti clientii nostri sa gaseasca in portofoliul Trimax® produse de la folii autoadezive pana la cele mai complexe sisteme de comunicare vizuala.


Ne dezvoltam in fiecare zi cu scopul de a deveni un furnizor important. Asadar, intampinam cu entuziasm sugestiile si recomandarile punctuale din partea clientilor si partenerilor nostri privind activitatea desfasurata si produsele comercializate.

Blogul Trimax

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.