Adezivi 

Adezivi

O gama larga de adezivi si spray-uri permanente si repozitionabile, pentru lipirea si sigilarea dintr-o singura operatiune ce permit asamblarea unui numar mare de substrate, precum metale, compoziti, sticla, plasticul si altele

Sunt 11 produse

Silicone-1001U este un etansant siliconic acetic cu multiple utilizari, cu intarire sub actiunea umiditatii, formand un izolant elastic rezistent.

12,33 lei

Adeziv pentru lipirea rapida de substraturi plastice, cauciuc, PVC, lemn, metal.

21,75 lei

Profine C 004 este un adeziv PVC-U cu intarire, incolor, care, datorita caracteristicilor sale de umplere, este capabil de a alinia zone neuniforme mici pe suprafetele de lipire.

28,58 lei

Interbond este un adeziv cianoacrilat. Structura este proiectata pentru industria mobilei si a productiei publicitare. 

33,56 lei 44,74 lei -25%

Adeziv presoactiv, pulverizabil, care se poate folosi la atasarea sau la fixarea temporara (tip post-it) a unor piese din materiale usoare, in vederea expunerii, sau a asamblarii lor finale.

68,01 lei

Cosmoplast 584 este un accelerator pe baza de solvent pentru adezivii cianoacrilati.

74,67 lei

Mafix PMMA 4 este cel mai rapid adeziv pentru produse din plexiglas; este transparent, are vascozitate redusa si se intareste in cateva zeci de secunde de la aplicare

94,63 lei

Spray adeziv pe baza de elastomeri sintetici, cu rezistenta initiala ridicata si durabilitate in timp, pentru lipirea permanenta a diverselor materiale; incolor. 

102,07 lei

Este o solutie inovatoare de sigilare a marginilor foliei adezive dupa aplicarea acesteia.

102,52 lei

Adeziv pentru lipirea materialelor din PVC, utilizate in confectionarea de prelate, mesh-uri, frontlit-uri, bannere, corturi si printuri de mari dimensiuni etc.

110,74 lei

Primerul 3M 94 este utilizat pentru îmbunătătirea aderentei adezivului benzilor adezive si a foliilor autocolante.

119,97 lei
Afisat 1 - 11 din 11 produse

Sus