Colantari auto 

Colantarea masinii cu foliile ORACAL® este o solutie moderna si practica in vederea protejarii vopselei, a farurilor si a stopurilor, dar si pentru decorarea masinii

Sunt 5 produse

Autocolant din PVC amestec monomer cu polimer, calandrata, folosita atat la exterior cat si la interior, disponibila in culori lucioase si mate. Se comercializeaza la metru liniar.

23,43 lei

Folie adeziva transparenta, colorata, pentru decupare pe cutter plotter, recomandata pentru inscriptionarea de geamuri si vitrine. Se comercializeaza la metru liniar.

30,82 lei

Folie autoadeziva special creata pentru aplicarea pe caroseriile auto, in vederea protectiei acestora impotriva murdariei sau a pietricelelor care ataca vopseaua. Se comercializeaza la metru liniar.

49,35 lei

Folie autocolanta din PVC, turnata, foarte flexibila ce confera stabilitate dimensionala deosebita; adezivul repozitionabil ii confera caracteristici optime de aplicare. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1520 mm.

89,15 lei

Folie cast din PVC cu stabilitate dimensionala deosebita cu suprafata ce imita structura de carbon. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1520 mm.

180,77 lei
Afisat 1 - 5 din 5 produse

Sus