True
ORACAL® 970RA Premium Special Effect Cast
4 noi culori superbe din gama speciala pentru colantari auto premium.

FESPA 2018 a fost inca o data rampa pentru lansarea noutatilor pregatite de marii producatori ai lumii din industria de publicitate si nu numai. ORAFOL®, producatorul de folii autoadezive a participat la targul de publicitate Fespa 2018 din Germania, unde a lansat 4 noi culori pentru gama 970, folia cast, speciala pentru colantari auto. 

 
 

ORACAL 970 Premium Special Effect Cast este noua gama pentru colantari auto profesionale. Similara cu celelalte game din punct de vedere al grosimii (110 microni) si a adezivului (repozitionabil si permanent), noutatea consta in 4 nuante cu efecte unice.

1. 961 Luscious Lips este un rosu pe care nu il poti uita! O culoare senzuala, care atrage privirile si va ramane in mintea celor care o vad pentru mult timp! 


2. 945 Crystal White este un altfel de alb. Adevaratul lux este subtil, elegant si simplu. Crystal white aduce un plus de eleganta oricarei masini.


3. 959 Tangerine Dream este o culoare pe care o poti savura! Un portocaliu absolut delicios, puternic, proaspat. Orice plimbare cu aceasta masina va fi o experienta cu adevarat deosebita!


4. 963 Jetstream Blue te face sa plutesti printre nori! Culoarea unui cer curat, pur, linistit ce te imbie sa visezi si sa zbori pe asfalt.


Gama 970 este o folie cast, din mai multe straturi, produsa dupa cele mai inalte standarde. Folia a fost conceputa special pentru colantari integrale de masini dar se preteaza si pe suprafete neregulate si usor curbate si este foarte usor de indepartat cu instrumentele corespunzatoare.

Tehnologia RapidAir® usureaza procesul de aplicare fara bule de aer, in special pe suprafete de mari dimensiuni sau pe suprafete cu usoare denivelari, aerul putand fi usor indepartat de sub folie, printr-o simpla apasare cu racleta peste material. 

Noile culori ofera masinii un aer unic si special si creaza un finisaj pe care vopseaua nu il poate reproduce. Numarul mare de optiuni din gama 970, dar si usurinta de aplicare data de tehnologia RapidAir® ofera numeroase optiuni de design, singura limita este imaginatia ta. 

Vezi pe site gama ORACAL® 970RA Premium Special Effect Cast.

Distribuie


Alcoolul Izopropilic - top 15 aplicatii & bune practici
Alcoolul izopropilic este un agent chimic de curatare pe baza de alcool, cu o multitudine de aplicatii inclusiv curatarea vopselei dupa polish.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.