True
Cum îți promovezi afacerea folosind sistemele de expunere potrivite
Cele mai bune metode de a-ți face business-ul cunoscut

Iarna vine cu noi oportunități de business. Indiferent de tipul de produse sau servicii pe care le comercializezi, ai nevoie de instrumente eficiente de promovare, care să asigure un impact vizual puternic și să pună în evidență principalele atuuri ale afacerii tale.

Sistemele de expunere și promovare pentru interior și pentru exterior de la Trimax te ajută să-ți promovezi compania, transmițând eficient mesajul tău publicitar. Fie că te numeri printre participanții sau organizatorii unor targuri, expoziții, sau evenimente, fie că ai nevoie de semnalistică interioară și exterioară pentru a te menține conectat cu oamenii, cu competiția, Trimax îți pune la dispoziție o gamă largă de soluții de expunere și promovare moderne și eficiente. Iată câteva sisteme de expunere pe care le-ai putea folosi în magazine, la birou, pe stradă sau la evenimente:   

Suporturi și standuri pentru pliante, cataloage sau broșuri

Un suport de birou îți permite să expui și/sau să distribui pliantele, flyerele, revistele sau cataloagele de produse într-o formă organizată și profesională. Iar dacă ai nevoie de un sistem de expunere pentru un centru comercial, poți alege suportul de meniu tip T realizat din plexiglas, care permite inserarea a doua printuri care sa prezinte produsele si prețurile din meniu ori ofertă.

În zonele cu trafic intens, una din cele mai folosite sisteme de expunere este standul de reviste cu antet acrilic, extrem de elegant și foarte stabil. Pentru recepții, birouri, săli de conferință, holuri, săli de așteptare suporturile din plexiglas transparent cu bază ovală sunt ideale pentru afișarea oricărui material informativ tipărit pe masă, birou, tejghea sau orice altă suprafață orizontală.

Suporturile și standurile pentru broșuri oferă o vizibilitate sporită a mesajelor publicitare, fiind ideale pentru expunerea broșurilor, pliantelor, flyerelor, cataloagelor sau revistelor cu dimensiune maximă A4.

Panouri și bannere pentru interior și exterior

Unul dintre cele mai convenabile moduri de expunere si promovare stradală este panoul stradal iluminat LED. Panoul stradal de iluminat LED Trimax cu baterie poate fi utilizat atat indoor cat si outdoor. Panoul poate fi asezat oriunde deoarece bateria ii asigura independenta fata de sursa de alimentare.

People stopper-ul – sau sistemul de expunere de tip « A » este o altă modalitate eficientă de a atrage atenția trecătorilor asupra unui magazin, restaurant, cafenea etc. People stopper-ul premium de la Trimax este realizat din profile de aluminiu eloxat și poate fi utilizat atât la exterior cât și la interior.

Pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor dvs, Trimax propune și panouri stradale anti-vânt, prevăzute cu ramă din lemn și structura pe arcuri. Suprafața interioară a panoului este de culoare neagra, asemănătoare unei table de scris. Pe aceasta suprafata se poate scrie cu ajutorul unui marker lavabil.

Rollup bannere-le sunt printre cele mai cunoscute si utilizate produse din industria publicitară. Aceste sisteme de expunere sunt în general realizate din aluminiu pentru greutate scăzută și mobilitate ridicată. Roll-Up-ul din selecția Trimax atrage din punct de vedere vizual și totodată poate fi transportat cu usurinta datorită dimensiunilor reduse. Acest sistem expozitional portabil, este foarte ușor de transportat și de utilizat, fiind un excelent suport pentru comunicarea de brand.

Pupitre pentru conferințe

Un pupitru pentru conferințe cu aspect impunător este indispensabil pentru evenimente de public speaking, fiind unealtă cea mai potrivită pentru a oferi o imagine cat mai profesională participanților care iau cuvântul în cadrul evenimentului. 

Puteți alege din oferta Trimax fie un pupitru pentru conferințe cu panou frontal din plexiglas transparent, fie un pupitru pentru conferințe de culoare neagră, realizat din materiale premium (Aluminiu, Aluminiu-Bond). În cazul pupitrului cu panou de plexiglas, panoul transparent permite personalizarea pupitrului pentru o imagine cat mai profesională și atrăgătoare în timpul discursurilor, iar în cazul pupitrului negru, acesta este ideal pentru a atrage atentia audientei prin aspectul său impunător.

Oricare ar fi alegerea făcută, soluțiile noastre vă vor permite să organizați evenimente de succes, memorabile pentru toți participanții.

Cauți un sistem de expunere potrivit pentru afacerea ta? Trimax te poate ajuta

Oricare ar fi nevoile de promovare, afișare și comunicare ale firmei tale, la Trimax găsești o gamă completă de produse care te pot ajuta în eficientizarea comunicării cu clienții. La noi vei găsi de la suporturi pentru pliante, soluții pentru afișare și informare până la sisteme expoziționale. 

 


4 motive pentru care o foliere auto este mai buna decat o vopsire
De la costuri si pana la valoarea revanzarii ori versatilitatea designului

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.