ORACAL 8300 - Folie adeziva transparenta

ORACAL 8300 - Folie adeziva transparenta

Folie adeziva transparenta, colorata, pentru decupare pe cutter plotter, recomandata pentru inscriptionarea de geamuri si vitrine.

Se comercializeaza la metru liniar.

30,82 lei TVA inclus

Caracteristici tehnice

Grosime 80 microni
Adeziv poliacrilic permanent, pe baza de solvent
Durabilitate pana la 5 ani
Latimi disponibile 1000 mm, 1260 mm

Mai multe detalii

Folie adeziva din PVC transparent, rezistenta la UV, disponibila in 32 de culori lucioase, pentru decupare pe cutter plotter.

Adezivul permanent, poliacrilic pe baza de solvent, nu-si modifica culoarea in timpul aplicarii astfel incat lipirea se poate executa atat uscata cat si umeda.

Foliile pot fi suprapuse prin lipire, rezultand diverse alte nuante, avand astfel posibilitati infinite de creatie.

Oracal 8300 este perfect pentru firme luminoase, pentru decorarea oricaror suprafete iluminate din spate, parasolare, vitralii sau alte aplicatii care necesita o folie colorata transparenta.

Foliile sunt recomandate si pentru inscriptionarea de geamuri si vitrine, efectul lor de transparenta putand fi folosit pentru crearea de aplicatii deosebite.

Fisa tehnica Oracal 8300

Descarca (275.01k)

Alte produse

Folie autoadeziva translucenta recomandata pentru firmele luminoase, geamuri si vitrine, pentru omogenizarea culorilor si mascarea fundalurilor. Se comercializeaza la metru liniar.

47,48 lei

Folie adeziva din PVC, translucida, polimerica, disponibila in 2 culori (auriu si argintiu), fiecare avand cate doua variante (fin sau grosier), cu suprafata satinata ce inlatura reflexiile nedorite. Se comercializeaza la metru liniar.

74,00 lei

Sus