Trimax Solutions a fost infiintata in 2011 la initiativa unui tanar si creativ spirit antreprenorial, din dorinta de a crea si dezvolta treptat un brand puternic si o afacere durabila.

Initial, firma si-a inceput activitatea in domeniul comercializarii materialelor si produselor necesare Industriei Publicitare. Ne-am adaptat rapid la nevoile si cerintele pietei, dezvoltandu-ne constant portofoliul de produse, astfel incat, in acest moment, oferimclientilor nostri o gama vasta si variata de produse ce se adreseaza mai multor domenii de activitate precum Industria Publicitara / Institutii Publice / Firme de Amenajari Interioare / Centre de Foliere si Cosmetica Auto si persoanelor ce doresc sa isi promoveze activitatea intr-un mod inedit si profesional. 

Dezvoltarea gamei de produse, alinierea permanenta la tendintele pietei, satisfacerea nevoilor clientilor cu profesionalism si promptitudine, intr-un timp cat mai scurt si la un cost cat mai mic sunt elemente cheie in desfasurarea activitatii noastre, de aceea produsele comercializate de noi vor avea intotdeauna estimat un pret corect. Diversitatea si continua dezvoltare va determina ca toti clientii sa gaseasca in portofoliul nostru de produse de la folii autoadezive pana la cele mai complexe sisteme de comunicare vizuala.

Treptat ne-am consolidat o echipa tanara, dinamica, receptiva si deschisa spre nou, pregatita in orice moment sa va ofere informatii si detalii cu privire la produsele comercializate.

Intrucat obiectivul nostru este acela de a deveni un furnizor important in acest domeniu, sunt binevenite oricand sugestiile si recomandarile punctuale din partea clientilor si partenerilor nostri privind activitatea desfasurata si produsele comercializate.


Sus