ORACAL 651 - Folie adeziva

ORACAL 651 - Folie adeziva

Autocolant din PVC amestec monomer cu polimer, calandrata, folosita atat la exterior cat si la interior, disponibila in culori lucioase si mate.

Se comercializeaza la metru liniar.

23,43 lei TVA inclus

Caracteristici tehnice

Grosime 70 microni
Adeziv poliacrilic, pe baza de solvent, permanent
Durabilitate 5 ani - alb si negru; 4 ani - transparent, color si culori metalizate
Latimi disponibile 1000 mm, 1260 mm

Mai multe detalii

Autocolant din PVC amestec monomer cu polimer, calandrata, folosita atat la exterior cat si la interior, disponibila in culori lucioase si mate.

Aplicatii:

Versatilitatea sa permite utilizarea acestei folii pentru o multitudine de aplicatii: inscriptionari de masini, vitrine, standuri expozitionale sau diverse alte decorari de exterior.

Se poate aplica si cu apa.

Durabilitatea materialului se reduce semnificativ (aproape la jumate) daca materialul este expus direct in bataia soarelui (temperatura creste peste 36 grade in aceasta situatie).

Alte produse

Folie autoadeziva special creata pentru aplicarea pe caroseriile auto, in vederea protectiei acestora impotriva murdariei sau a pietricelelor care ataca vopseaua. Se comercializeaza la metru liniar.

49,35 lei

Folie adeziva transparenta, colorata, pentru decupare pe cutter plotter, recomandata pentru inscriptionarea de geamuri si vitrine. Se comercializeaza la metru liniar.

30,82 lei

Folie cast din PVC cu stabilitate dimensionala deosebita cu suprafata ce imita structura de carbon. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1520 mm.

180,77 lei

Folie autocolanta din PVC, turnata, foarte flexibila ce confera stabilitate dimensionala deosebita; adezivul repozitionabil ii confera caracteristici optime de aplicare. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1520 mm.

89,15 lei

Sus