ORAGUARD 270 - Folie adeziva pentru protectie caroserie

ORAGUARD 270 - Folie adeziva pentru protectie caroserie

Folie autoadeziva special creata pentru aplicarea pe caroseriile auto, in vederea protectiei acestora impotriva murdariei sau a pietricelelor care ataca vopseaua.

Se comercializeaza la metru liniar.

49,35 lei TVA inclus

Caracteristici tehnice

Grosime 150 microni
Adeziv poliacrilic pe baza de solvent, permanent
Latimi disponibile 1260 mm, 1400 mm

Mai multe detalii

Folie autoadeziva special creata pentru aplicarea pe caroseriile auto, in vederea protectiei acestora impotriva murdariei sau a pietricelelor care ataca vopseaua.

Folia este transparenta si este conceputa pentru protectia masinilor, ORAGUARD 270 poate fi aplicata pe suprafete drepte si usor curbate, de obicei pe partile inferioare ale masinii, cum ar fi: bara din fata, bara din spate, praguri, aripi, usi, oglinzi, etc., dar se poate aplica si in interior daca este nevoie.

O utilizare des intalnita la clientii nostri este aplicarea pe faruri dupa polisharea acestora pentru claritate de durata indelungata.

Din PVC, polimerica, transparenta lucioasa, are grosimea de 150 microni si un grad mare de protectie UV.

Suportul este din hartie siliconata si are greutatea de 137 g/m².

Adezivul este poliacrilic pe baza de solvent, permanent

Se livreaza in role cu lungimea de 25 m si 50 m si latimi de 1260 mm si 1400 mm si se comercializeaza la metraj.

Durabilitatea foliei la exterior este de 5 ani.

Folia trebuie depozitata in ambalajul original la o temperatura de 20°C si 50% umiditate relativa.

Fisa tehnica Oraguard 270

Descarca (23.69k)

Alte produse

Autocolant din PVC amestec monomer cu polimer, calandrata, folosita atat la exterior cat si la interior, disponibila in culori lucioase si mate. Se comercializeaza la metru liniar.

23,43 lei

Folie adeziva transparenta, colorata, pentru decupare pe cutter plotter, recomandata pentru inscriptionarea de geamuri si vitrine. Se comercializeaza la metru liniar.

30,82 lei

Folie cast din PVC cu stabilitate dimensionala deosebita cu suprafata ce imita structura de carbon. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1520 mm.

180,77 lei

Folie autocolanta din PVC, turnata, foarte flexibila ce confera stabilitate dimensionala deosebita; adezivul repozitionabil ii confera caracteristici optime de aplicare. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1520 mm.

89,15 lei

Sus