4 motive pentru care o foliere auto este mai bună decât o vopsire  

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim este dacă o folierea unei masini este mai bună decât o vopsea (sau invers).

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim este dacă o folierea unei masini este mai bună decât o vopsea (sau invers). În cele din urmă, este vorba de preferința personală a unui individ - și de bugetul acestuia.

Cu toate acestea, putem afirma 4 motive-cheie pentru care mulți clienți care fac comparatia intre foliere si vopsire aleg in final folierea: reduceri drastice ale costurilor, creșterea valorii de revânzare, proiect mult mai rapid și mult mai versatil.

1. Economii dramatice de costuri

De departe, cel mai mare avantaj pe care o folie de masina o are fata de o vopsea este economisirea dramatica a costurilor. O folie auto de înaltă calitate (completată cu lucrări grafice personalizate) cu instalare profesională rar depășește 700 de euro. Comparați acest lucru cu o lucrare de vopsea de înaltă calitate, care poate atinge - sau să depășească - 1.500 euro. Mai mult, dacă grafica specială face parte din loc de muncă, prețul urcă și mai mult.

2. Creșterea valorii de revânzare

Acesta este un aspect al folierilor auto care sunt adesea trecute cu vederea. În plus față de înfrumusețarea masinii, ele servesc ca o folie protectoare împotriva zgârieturilor și oxidării dăunătoare. Acest lucru poate crește semnificativ valoarea revânzării și / sau poate duce la o vânzare mai rapidă.

3. Proiect mult mai rapid

O vopsire de înaltă calitate durează câteva zile și nu este neobișnuit ca proprietarii să nu aibă alta masina și, prin urmare,  sa fie nevoiti să închirieze o mașină timp de două săptămâni (sau chiar mai mult). Acest lucru este costisitor și incomod. La folierea auto, procesul de proiectare se face cu profesioniștii care folosesc software specializat, iar instalarea efectivă durează doar 1-2 zile.

4. Mai multa versatilitate

Marea majoritate a proprietarilor de autoturisme care cheltuiesc peste 1.000 de euro pentru o lucrare de vopsea de înaltă calitate, evident, nu doresc (sau mai exact nu își pot permite) să încerce ceva nou la fiecare câțiva ani. Sau, dacă doresc să-și vândă sau să dea masina cuiva din familia lor, de obicei nu este o opțiune pentru a obține o nouă vopsea - din nou, deoarece costul este prohibitiv. Cu toate acestea, o folie auto poate fi înlocuită cu ușurință oricând cu ceva complet nou, unic și personalizat. Și în timp ce acest lucru (evident) nu este gratuit, așa cum sa menționat mai sus, costurile sunt mult mai mici decât o vopsire.

Sus