Sortare produse dupa producator SISER

Istoria Siser incepe in anii '70 in Vicenza, în inima de nord-est a Italiei. Siser este in prezent recunoscuta ca o companie lider în producția de materiale de transfer termic pentru aplicații pe țesături.

Istoria Siser incepe in anii '70 in Vicenza, în inima de nord-est a Italiei. Siser este in prezent recunoscuta ca o companie lider în producția de materiale de transfer termic pentru aplicații pe țesături.


Prezent inițial pe piață gata de aplicat numere destinate sectorului sportiv și materiale pentru stantare, în timpul primilor ani ai anilor '80, Siser a adaugat doua produse revolutionare plotter de tăiere gamei sale: Videoflex și Stripflock ™.


Încă de la început, istoria Siser a fost caracterizat printr-o capacitate de necontestat pentru inovare; grație ani de experiență, această trăsătură a devenit din ce în ce impleteste cu o pasiune naturala pentru excelenta. Inspirat de aceste valori, Siser nu este numai concentrandu-se atentia spre aplicatii Cad-Cut ™, dar, de asemenea, spre noua frontieră în thermoresin de imprimare digitală, imprimare cu jet de cerneală solvent și eco-solvent, consolidarea poziției sale proeminente datorita unei game de materiale în constantă evoluţie.


Astăzi Siser proiectează în sine în viitor, cu peste 20 de produse diferite, într-o gamă largă de culori, construit pe calitate transformat în libertatea de a crea.


Pur şi simplu. Oriunde ai fi.

Mai mult

Folie subtire cu suport adeziv pentru personalizare bumbac si poliester. Se comercializeaza la metru liniar.

44,46 lei

Folie alba mata din poliuretan, foarte subtire si flexibila, pentru printere cu cerneala pe baza de rasini, solvent, eco-solvent si latex, pentru inscriptionat materiale textile din bumbac, poliester, amestecuri din bumbac si poliester si lycra, acolo unde se doreste ca imprimeul sa fie mat, foarte subtire si foarte fin la atingere.

65,38 lei

Instrumentul pentru decolantare de la SISER va permite sa indepartati resturile de folie cu viteza si precizie - chiar si in locurile foarte mici!

71,14 lei

Hartie de transfer pentru textile (tricouri, mousepad-uri, puzzle-uri textile, etc.) din bumbac, poliester si combinatia dintre cele doua. Se comercializează la top de 50 coli.

139,83 lei
Afisat 1 - 4 din 4 produse

Sus