Sortare produse dupa producator Orafol

In gama de produse ORAFOL veti gasi multe dintre brandurile de top intalnite in industriile noastre tinta, de filme grafice, folii reflectorizante si benzi adezive de uz industrial.

Structura companiei
Structura organizatorica a ORAFOL Europe si a grupului ORAFOL asigura un proces rapid de luare a deciziilor la toate nivelele companiei si constituie baza pentru gradul inalt de fiabilitate asociat companiei.


Inovaţie
Un puternic accent pe cercetare si dezvoltare in toate diviziile companiei, asigura o dezvoltare continua a unor produse noi și inovatoare.


Serviciu excelent
O inalta calitate a produselor, impreuna cu timpi de livrare scurti si excelenta in customer service garanteaza un grad ridicat de satisfacție a clienților.


Brandurile ORAFOL sunt cunoscute in industrie ca fiind de incredere, de inalta calitate, sustinuta de ani de experienta in industrie, customer service de top si excelenta in satisfacerea cerintelor pietei.

Mai mult

Banda dublu adeziva pe suport de hartie cu greutate de 12,7 g/m².  Se comercializeaza la rola de 50 m.

3,30 lei

Racleta din plastic moale de culoare gri-argintie.

6,15 lei

Banda dublu adeziva, transparenta, cu grosimea de 210 microni, pe suport de poliester cu grosimea de 12 microni. Se comercializeaza la rola de 50 m.

7,05 lei

Banda dublu adeziva transparenta, pe suport de fibra de sticla cu aderenta foarte mare. Se comercializeaza la rola de 50 m.

7,16 lei

Folie adeziva din PVC, monomerica, imprimabila cu printere de mare format, recomandata pentru printuri digitale pe suprafete plane, pentru aplicatii de interior si exterior, cu expunere pe termen scurt si mediu. Se comercializeaza la rola de 50 m.

12,86 lei

Folie sablon din PVC autoadeziva, alba, special creata pentru decupare pe cutter plotter si pentru realizarea mastilor sau sabloanelor, pentru vopsiri cu pensula, cu pistolul de vopsit sau cu spray-ul. Se comercializeaza la metru liniar.

15,05 lei

Folie din PVC autoadeziva ce poate fi folosita pentru o gama larga de aplicatii in atelierele de sablare prin suflare cu nisip. Adera foarte bine pe suprafete din marmura, piatra, sticla, plastic si lemn. Se comercializeaza la metru liniar.

16,33 lei

Folia adeziva Hi-Tack-Rubber este o folie din PVC moale, flexibila, disponibila in culoarea alba cu suprafata lucioasa sau mata, imprimabila serigrafic, offset, UV sau flexografic, recomandata pentru crearea de etichete pentru produsele cu suprafata mare rugoasa. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1000 mm.

16,67 lei

Racleta din plastic moale de culoare gri-argintie pe o parte si pasla pe cealalta parte.

18,40 lei

Folie sablon din PVC, autoadeziva, foarte flexibila, cu suprafata mata, special creta pentru decupare pe cutter plotter si pentru realizarea mastilor sau sabloanelor, pentru vopsiri cu pensula, cu pistolul de vospit sau cu spray-ul. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1000 mm.

21,14 lei

Racleta din plastic moale, de culoare aurie, cu dimensiunea de 7 cm x 10 cm, de inalta calitate, este rezistenta la caldura, uzura, si poate ajuta in mod eficient la eliminarea bulelor de aer care sunt produse in timpul lipirii foliei. 

22,54 lei

Autocolant din PVC amestec monomer cu polimer, calandrata, folosita atat la exterior cat si la interior, disponibila in culori lucioase si mate. Se comercializeaza la metru liniar.

23,43 lei

Folie autoadeziva din poliester alba, transparenta sau cu efect metalic cu o foarte buna stabilitate dimensionala, cu suprafata tratata pentru a putea fi imprimata offset sau serigrafic. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1000 mm.

25,73 lei

Folie adeziva din PVC, amestec monomer si polimer, imprimabila cu printere de mare format, pentru printuri digitale pe suprafete plane si curbate, cu expunere atat in interior cat si la exterior. Se comercializeaza la metru liniar.

26,01 lei

Racleta din pasla moale, cu dimensiunea de 6.5 cm x 10 cm.  Racleta are o suprafata fina care nu lasa urme pe folii si nici nu le zgarie.

26,51 lei

Folia ORACAL 638 este folosita pentru decoruri pe pereti interiori, cu diverse finisaje, dar si pe geam, aluminiu si alte suprafete drepte. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1260 mm.

30,26 lei

Folie adeziva transparenta, colorata, pentru decupare pe cutter plotter, recomandata pentru inscriptionarea de geamuri si vitrine. Se comercializeaza la metru liniar.

30,82 lei

Folie PVC foarte flexibila, cu suprafata satinata si grosimea de 80 microni. Se comercializeaza la metru liniar.

35,18 lei

Folie autoadeziva imprimabila serigrafic pentru etichete speciale, de siguranta, pentru aplicatii la care etichetele odata aplicate sa nu mai poata fi dezlipite fara a fi distruse.  Se comercializeaza la metru liniar.

46,31 lei

Folie autoadeziva translucenta recomandata pentru firmele luminoase, geamuri si vitrine, pentru omogenizarea culorilor si mascarea fundalurilor. Se comercializeaza la metru liniar.

47,48 lei

Folie autoadeziva special creata pentru aplicarea pe caroseriile auto, in vederea protectiei acestora impotriva murdariei sau a pietricelelor care ataca vopseaua. Se comercializeaza la metru liniar.

49,35 lei

Folie din PVC speciala, transparenta, cu structura antiderapanta, care protejeaza imprimarile pentru aplicatiile "floor graphics" de interior.  Se comercializeaza la metru liniar.

52,01 lei

Folie PVC autoadeziva, tunata, fluorescenta ce asigura o vizibilitate sporita pe toata durata zilei, in special la apus sau in orice conditii cand luminozitatea este redusa.

70,98 lei

Folie din PVC speciala, transparenta, care protejeaza imprimarile pentru aplicatiile "floor graphics" de interior sau exterior.  Se comercializeaza la metru liniar.

73,83 lei

Folie adeziva din PVC, translucida, polimerica, disponibila in 2 culori (auriu si argintiu), fiecare avand cate doua variante (fin sau grosier), cu suprafata satinata ce inlatura reflexiile nedorite. Se comercializeaza la metru liniar.

74,00 lei

Folie autoadeziva reflectorizanta folosita pentru diverse marcaje si indicatoare, precum si pentru aplicatii grafice reflectorizante. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1235 mm.

86,97 lei

Folie autocolanta din PVC, turnata, foarte flexibila ce confera stabilitate dimensionala deosebita; adezivul repozitionabil ii confera caracteristici optime de aplicare. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1520 mm.

89,15 lei

Folie autoadeziva din PVC, translucenta, alba, mata, conceputa special pentru realizarea de casete luminoase. 

89,26 lei

Folie reflectorizanta rezistenta la intemperii și cu un foarte bun comportament la coroziune sau la contactul cu agenții chimici, special creata pentru realizarea semnelor de ghidare si de control al traficului, de informare si avertizare, precum si pentru aplicatii grafice reflectorizante pe diverse suporturi cu expunere pe termen lung. Se...

103,25 lei

Folie cast din PVC cu stabilitate dimensionala deosebita cu suprafata ce imita structura de carbon. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1520 mm.

180,77 lei

Folie autoadeziva polimerica avand textura cu efect 3D. Are o suprafata fina printabila si stabilitate dimensionala pe termen lung. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1220 mm.

188,37 lei

Hartie de transfer, semi opaca, cu adeziv pe baza de cauciuc natural, cu putere medie de lipire, pentru transferul decupajelor taiate pe cutter plotter. Se comercializeaza la rola de 50 m.

194,36 lei

Folie de transfer din polietilena, semi-transparenta, utilizabila in toate lucrarile care necesita un grad mare de transparenta - suprapuneri de culori.  Se comercializeaza la rola de 50 m.

219,53 lei

Din PVC cast, fotoluminiscenta, fara cadmiu, cu suprafata mata-satinata si grosimea de 150 microni (structura in 3 straturi).  Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1000 mm.

220,87 lei

Folie de transfer transparenta cu grosimea de 150 microni, special creata pentru transferul foliilor adezive din Seria 638 Wall Art (pentru aplicatii pe peretii interiori ai caselor), acolo unde este necesara o folie de transfer cu adezivul foarte slab. Se comercializeaza la rola de 50 m.

220,92 lei

Folie autoadeziva monomerica, din PVC cu adeziv special, indepartabil, si care ofera posibilitatea lipirii/dezlipirii repetate a materialului in timp, fara a lasa urme. Se comercializeaza la rola de 50 m liniari.

1 045,95 lei
Afisat 1 - 36 din 36 produse

Sus