Materiale laser si ink-jet 

Materiale laser si ink-jet

Folii si hartii pentru imprimante laser si ink-jet pretabile pentru: fotografii, meniuri, postere, afise, autocolante transparente sau opace, lucioase sau mate

Sunt 4 produse

Hartie foto Ink Art High Glossy (suprafata foarte lucioasa) este ideala pentru imprimarea de o calitate si fidelitate foto excelenta, la o rezolutie extrem de inalta.  Se comercializeaza la top de 20 coli.

14,09 lei

Coli din poliester alb opac, mate, imprimabile la copiatoare si imprimante laser color, rezistente la rupere si umezeala, neadezive, disponibile in formate A4 si A3. Se comercializeaza la top de 50 coli.

159,40 lei

Folie adeziva incolora, cu suport din hartie siliconata si grosimea de 50 microni recomandata pentru imprimari digitale cu imprimante laser color, pentru etichete de interior sau exterior. Se comercializeaza la top de 50 coli.

190,16 lei

Folie adeziva, cu suport din hartie siliconata si grosimea de 50 microni recomandata pentru imprimari digitale cu imprimante laser color, pentru etichete de interior sau exterior. Se comercializeaza la top de 50 coli.

190,16 lei
Afisat 1 - 4 din 4 produse

Sus