Accesorii folieri 

Accesorii profesionale de la YelloTools®, ORAFOL®, 3M®. Adezivi, cuttere, unelte, raclete, solutii de curatare si magneti speciali pentru colantari auto si orice alte aplicatii cu folii autoadezive

Sunt 29 produse

Racleta din plastic moale de culoare gri-argintie.

6,15 lei

Racletele dure de teflon sunt favorite ale industriei de multi ani deoarece acestea ofera cea mai mare varietate de flexibilitate si culori. 

6,54 lei

Conceputa dintr-un plastic premium care nu zgarie, cu muchii in diverse forme, YelloBlade este instrumentul cel mai practic si eficient pentru indepartarea foliei si a adezivului, fiind potrivita pentru orice tip de suprafata.

18,35 lei

Racleta din plastic moale de culoare gri-argintie pe o parte si pasla pe cealalta parte.

18,40 lei

Racleta din plastic dotata cu “Center Finder” cu ajutorul caruia presiunea cu care este manevrată racleta este distribuită în mod egal către marginile exterioare ale racletei pentru o colare perfectă. 

19,52 lei

Alcool izopropilic pentru uz tehnic, puritate 99.8%. Solutie de curatare a caroseriei inainte de aplicarea foliei.

21,03 lei 26,29 lei -20%

Instrument de lucru utilizat pentru a impinge folia autoadeziva in zonele greu accesibile ale masinii cum ar fi rame, faruri, portbagaj, capota, etc.

22,48 lei

Stanley ofera cea mai larga gama de rulete, fiecare fiind creata de catre profesionisti, testate in conditii profesioniste si fabricate la standarde profesionale.

22,54 lei

Racleta din plastic moale, de culoare aurie, cu dimensiunea de 7 cm x 10 cm, de inalta calitate, este rezistenta la caldura, uzura, si poate ajuta in mod eficient la eliminarea bulelor de aer care sunt produse in timpul lipirii foliei. 

22,54 lei

Racleta LittleFoot se potriveste confortabil in mana si dispune de un varf lung cu unghi acutit care ajunge in spatele garniturii din cauciuc, rapid si usor. 

25,56 lei

Racleta din pasla moale, cu dimensiunea de 6.5 cm x 10 cm.  Racleta are o suprafata fina care nu lasa urme pe folii si nici nu le zgarie.

26,51 lei

Racleta din pasla dura, cu dimensiunea de 6.5 cm x 10 cm. Are o suprafata mai rugoasa decat racleta din pasla moale. 

26,51 lei

Spray cu aroma de citrice folosit pentru indepartarea diverselor substante cum ar fi uleiuri, grasimi si diverse tipuri de adezivi. Cantitate: 400 ml

27,34 lei 34,17 lei -20%

Spre deosebire de racletele normale, magnetul aduce o serie de avantaje, precum: procesul de colantare poate fi realizat de o singura persoana, impiedica deplasarea foliei, poate fi utilizata ca suport pentru restul ustensilelor (cutit, metru, etc), impiedica aparitia bulelor de aer. 

27,35 lei

Racleta Yellow Contour combina atat proprietati de fermitate cat si flexibilitate si este foarte buna pentru eliminarea bulelor de aer sau apa si pentru a ajunge in locuri greu accesibile in aplicarea foliilor autoadezive.

29,53 lei

Pulverizator recomandat pentru aplicatiile cu autocolante, necesar la degresari sau pentru alte solutii de curatare. 

30,08 lei

Racleta EZ Reach este o racleta ferma si este foarte buna pentru eliminarea bulelor de aer sau apa si pentru a ajunge in colturi greu accesibile atunci cand aplicati folii autoadezive.

32,38 lei

O penseta de inalta calitate cu varful foarte ascutit, care permite o indepartare usoara a surplusului de material, oferind signmaker-ului posibilitatea de a face finisari pana in cele mai mici detalii.

32,93 lei

Un astfel de accesoriu este necesar si foarte util in trusa oricarui colantor deoarece fixeaza folia pe caroseria autoturismului si ii permite acestuia sa aplice vinilul fara a avea nevoie de ajutor.

43,18 lei

Rola de hartie industriala maxi de tip Eurocarta Blue Tris, in 3 straturi, fabricata din celuloza de culoarea albastra. 

56,15 lei

Instrumentul pentru decolantare de la SISER va permite sa indepartati resturile de folie cu viteza si precizie - chiar si in locurile foarte mici!

71,14 lei

Este o solutie inovatoare de sigilare a marginilor foliei adezive dupa aplicarea acesteia.

102,52 lei

Banda adeziva subtire si flexibila prevazuta cu un fir de otel pentru taieri precise ale foliei autoadezive. Reprezinta o alternativa a folosirii cutterelor. Se comercializeaza la rola de 60 m lungime si 3 mm latime.

111,86 lei

Geanta YelloBelt a fost conceputa cu scopul de a-ti eficientiza munca pentru situatiile in care ai nevoie sa folosesti numeroase unelte si solutii lichide pentru a finaliza o lucrare. 

123,05 lei

Geanta ProWrap a fost conceputa special pentru colantori cu scopul de a eficientiza munca acestora si pentru a proteja vehiculele de zgarieturi pe care gentile obisnuite le pot cauza datorita expunerii unor elemente metalice. 

123,05 lei

Blue Max este alegerea ideala pentru aplicarea usoara cu apa/solutie, atat a foliilor autoadezive printate, a foliilor pentru protectie solara, antiefractie cat si a celor decupate pe cutter plotter.

144,69 lei

Rola din cauciuc dur, utila pentru aplicarea rapida a foliilor adezive pe suprafete netede, fie ca este vorba despre o suprafata mica sau despre aplicarea pe suprafete mari: geamuri, pereti, bannere, asfalt.

194,54 lei

Scanner-ul de temperatura inovativ de la STEINEL PROFESSIONAL este un accesoriu practic atunci cand lucrezi cu generatoarele de aer cald HG 2120E si HG 2320E. 

273,55 lei

Noul generator digital de aer cald HG 2120E este poarta de acces catre clasa profesionala, fiind potrivit pentru aplicatii in numeroase industrii: publicitara, auto, aviatica, medicala, electrica, etc.

324,39 lei
Afisat 1 - 29 din 29 produse

Sus