Folii cutter-plotter 

Foliile adezive pentru cutter-plotter sunt ideale pentru realizarea de panouri publicitare, reclame luminoase, signalistica a punctelor de vanzare si a standurilor expozitionale

Sunt 11 produse

Folie PVC, calandrata, pentru aplicatii universale, pe termen scurt si mediu. Disponibila atat in culori lucioase cat si mate. Se comercializeaza la metru liniar.

14,26 lei

Autocolant din PVC amestec monomer cu polimer, calandrata, folosita atat la exterior cat si la interior, disponibila in culori lucioase si mate. Se comercializeaza la metru liniar.

23,43 lei

Folie autoadeziva din poliester alba, transparenta sau cu efect metalic cu o foarte buna stabilitate dimensionala, cu suprafata tratata pentru a putea fi imprimata offset sau serigrafic. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1000 mm.

25,73 lei

Folie adeziva transparenta, colorata, pentru decupare pe cutter plotter, recomandata pentru inscriptionarea de geamuri si vitrine. Se comercializeaza la metru liniar.

30,82 lei

Folie PVC foarte flexibila, cu suprafata satinata si grosimea de 80 microni. Se comercializeaza la metru liniar.

35,18 lei

Folie autoadeziva translucenta recomandata pentru firmele luminoase, geamuri si vitrine, pentru omogenizarea culorilor si mascarea fundalurilor. Se comercializeaza la metru liniar.

47,48 lei

Folie PVC autoadeziva, tunata, fluorescenta ce asigura o vizibilitate sporita pe toata durata zilei, in special la apus sau in orice conditii cand luminozitatea este redusa.

70,98 lei

Folie cast din PVC cu stabilitate dimensionala deosebita cu suprafata ce imita structura de carbon. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1520 mm.

180,77 lei

Folie autoadeziva polimerica avand textura cu efect 3D. Are o suprafata fina printabila si stabilitate dimensionala pe termen lung. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1220 mm.

188,37 lei

Hartie de transfer, semi opaca, cu adeziv pe baza de cauciuc natural, cu putere medie de lipire, pentru transferul decupajelor taiate pe cutter plotter. Se comercializeaza la rola de 50 m.

194,36 lei

Din PVC cast, fotoluminiscenta, fara cadmiu, cu suprafata mata-satinata si grosimea de 150 microni (structura in 3 straturi).  Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1000 mm.

220,87 lei
Afisat 1 - 11 din 11 produse

Sus