Sortare produse dupa producator YelloTools

Nu vrem doar articole strălucitoare și cu aspect fantezist, care sunt drăguțe să se uite, dar fără nici un drept "de a exista" - Instrumentele noastre vin chiar din Problemă sau chiar mai mult decât nevoia.

"Instrumente speciale pentru semnături", adică descrierea activă a activităților noastre. Ceea ce se află în spatele ei, ne elaborăm mai jos.


Producătorii de semne (precum "Sign Maker"), precum și producătorii de imprimante digitale și semnele și semnele neonale sunt clienții noștri. Cu toți oamenii creativi și talentați din punct de vedere tehnic care fac totul posibil, putem vedea toate marile produse și servicii din lume.


Această industrie a îmbrăcat în mod tradițional atât tehnologia, cât și cea înaltă. Începuturile profesiei noastre se regăsesc în Evul Mediu - "noi" am etichetat scuturile cavalerilor cu brațele și am cusut bannerele și steagurile contelui, domnilor și regi! De-a lungul timpului, tehnologia digitală a fost, de asemenea, cu noi și, în timp ce producătorii de semne de captare cu cele mai moderne mașini și computere sunt încărcate, vă puteți imagina.

Mai mult

Conceputa dintr-un plastic premium care nu zgarie, cu muchii in diverse forme, YelloBlade este instrumentul cel mai practic si eficient pentru indepartarea foliei si a adezivului, fiind potrivita pentru orice tip de suprafata.

18,35 lei

Racleta din plastic dotata cu “Center Finder” cu ajutorul caruia presiunea cu care este manevrată racleta este distribuită în mod egal către marginile exterioare ale racletei pentru o colare perfectă. 

19,52 lei

Instrument de lucru utilizat pentru a impinge folia autoadeziva in zonele greu accesibile ale masinii cum ar fi rame, faruri, portbagaj, capota, etc.

22,48 lei

Un astfel de accesoriu este necesar si foarte util in trusa oricarui colantor deoarece fixeaza folia pe caroseria autoturismului si ii permite acestuia sa aplice vinilul fara a avea nevoie de ajutor.

43,18 lei
Afisat 1 - 4 din 4 produse

Sus