Imprimare serigrafica 

Cele mai folosite folii din gama ORAFOL® pentru imprimare offset, UV si flexografica

Sunt 5 produse

Folia adeziva Hi-Tack-Rubber este o folie din PVC moale, flexibila, disponibila in culoarea alba cu suprafata lucioasa sau mata, imprimabila serigrafic, offset, UV sau flexografic, recomandata pentru crearea de etichete pentru produsele cu suprafata mare rugoasa. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1000 mm.

16,67 lei

Folie autoadeziva din poliester alba, transparenta sau cu efect metalic cu o foarte buna stabilitate dimensionala, cu suprafata tratata pentru a putea fi imprimata offset sau serigrafic. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1000 mm.

25,73 lei

Folie autoadeziva imprimabila serigrafic pentru etichete speciale, de siguranta, pentru aplicatii la care etichetele odata aplicate sa nu mai poata fi dezlipite fara a fi distruse.  Se comercializeaza la metru liniar.

46,31 lei

Folie autoadeziva polimerica avand textura cu efect 3D. Are o suprafata fina printabila si stabilitate dimensionala pe termen lung. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1220 mm.

188,37 lei

Din PVC cast, fotoluminiscenta, fara cadmiu, cu suprafata mata-satinata si grosimea de 150 microni (structura in 3 straturi).  Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1000 mm.

220,87 lei
Afisat 1 - 5 din 5 produse

Sus