Folii autoadezive ORAFOL 

Folii autoadezive ORAFOL

Trimax® este distribuitor de folii si hartii autoadezive ORAFOL® pentru imprimare, decupare cutter-plotter si colantari auto

Sunt 44 produse

Racletele dure de teflon sunt favorite ale industriei de multi ani deoarece acestea ofera cea mai mare varietate de flexibilitate si culori. 

6,54 lei

Folie adeziva din PVC, monomerica, imprimabila cu printere de mare format, recomandata pentru printuri digitale pe suprafete plane, pentru aplicatii de interior si exterior, cu expunere pe termen scurt si mediu. Se comercializeaza la rola de 50 m.

12,86 lei

Folie PVC, calandrata, pentru aplicatii universale, pe termen scurt si mediu. Disponibila atat in culori lucioase cat si mate. Se comercializeaza la metru liniar.

14,26 lei

Folie sablon din PVC autoadeziva, alba, special creata pentru decupare pe cutter plotter si pentru realizarea mastilor sau sabloanelor, pentru vopsiri cu pensula, cu pistolul de vopsit sau cu spray-ul. Se comercializeaza la metru liniar.

15,05 lei

Folie din PVC autoadeziva ce poate fi folosita pentru o gama larga de aplicatii in atelierele de sablare prin suflare cu nisip. Adera foarte bine pe suprafete din marmura, piatra, sticla, plastic si lemn. Se comercializeaza la metru liniar.

16,33 lei

Folia adeziva Hi-Tack-Rubber este o folie din PVC moale, flexibila, disponibila in culoarea alba cu suprafata lucioasa sau mata, imprimabila serigrafic, offset, UV sau flexografic, recomandata pentru crearea de etichete pentru produsele cu suprafata mare rugoasa. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1000 mm.

16,67 lei

Racleta din plastic moale de culoare gri-argintie pe o parte si pasla pe cealalta parte.

18,40 lei

Racleta din plastic dotata cu “Center Finder” cu ajutorul caruia presiunea cu care este manevrată racleta este distribuită în mod egal către marginile exterioare ale racletei pentru o colare perfectă. 

19,52 lei

Alcool izopropilic pentru uz tehnic, puritate 99.8%. Solutie de curatare a caroseriei inainte de aplicarea foliei.

21,03 lei 26,29 lei -20%

Folie sablon din PVC, autoadeziva, foarte flexibila, cu suprafata mata, special creta pentru decupare pe cutter plotter si pentru realizarea mastilor sau sabloanelor, pentru vopsiri cu pensula, cu pistolul de vospit sau cu spray-ul. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1000 mm.

21,14 lei

Autocolant din PVC amestec monomer cu polimer, calandrata, folosita atat la exterior cat si la interior, disponibila in culori lucioase si mate. Se comercializeaza la metru liniar.

23,43 lei

Folie autoadeziva din poliester alba, transparenta sau cu efect metalic cu o foarte buna stabilitate dimensionala, cu suprafata tratata pentru a putea fi imprimata offset sau serigrafic. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1000 mm.

25,73 lei

Folie adeziva din PVC, amestec monomer si polimer, imprimabila cu printere de mare format, pentru printuri digitale pe suprafete plane si curbate, cu expunere atat in interior cat si la exterior. Se comercializeaza la metru liniar.

26,01 lei

Spray cu aroma de citrice folosit pentru indepartarea diverselor substante cum ar fi uleiuri, grasimi si diverse tipuri de adezivi. Cantitate: 400 ml

27,34 lei 34,17 lei -20%

Pulverizator recomandat pentru aplicatiile cu autocolante, necesar la degresari sau pentru alte solutii de curatare. 

30,08 lei

Folia ORACAL 638 este folosita pentru decoruri pe pereti interiori, cu diverse finisaje, dar si pe geam, aluminiu si alte suprafete drepte. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1260 mm.

30,26 lei

Folie adeziva transparenta, colorata, pentru decupare pe cutter plotter, recomandata pentru inscriptionarea de geamuri si vitrine. Se comercializeaza la metru liniar.

30,82 lei

O penseta de inalta calitate cu varful foarte ascutit, care permite o indepartare usoara a surplusului de material, oferind signmaker-ului posibilitatea de a face finisari pana in cele mai mici detalii.

32,93 lei

Folie PVC foarte flexibila, cu suprafata satinata si grosimea de 80 microni. Se comercializeaza la metru liniar.

35,18 lei

Folie autoadeziva imprimabila serigrafic pentru etichete speciale, de siguranta, pentru aplicatii la care etichetele odata aplicate sa nu mai poata fi dezlipite fara a fi distruse.  Se comercializeaza la metru liniar.

46,31 lei

Folie autoadeziva translucenta recomandata pentru firmele luminoase, geamuri si vitrine, pentru omogenizarea culorilor si mascarea fundalurilor. Se comercializeaza la metru liniar.

47,48 lei

Folie autoadeziva special creata pentru aplicarea pe caroseriile auto, in vederea protectiei acestora impotriva murdariei sau a pietricelelor care ataca vopseaua. Se comercializeaza la metru liniar.

49,35 lei

Folie din PVC speciala, transparenta, cu structura antiderapanta, care protejeaza imprimarile pentru aplicatiile "floor graphics" de interior.  Se comercializeaza la metru liniar.

52,01 lei

Folie PVC autoadeziva, tunata, fluorescenta ce asigura o vizibilitate sporita pe toata durata zilei, in special la apus sau in orice conditii cand luminozitatea este redusa.

70,98 lei

Instrumentul pentru decolantare de la SISER va permite sa indepartati resturile de folie cu viteza si precizie - chiar si in locurile foarte mici!

71,14 lei

Folie din PVC speciala, transparenta, care protejeaza imprimarile pentru aplicatiile "floor graphics" de interior sau exterior.  Se comercializeaza la metru liniar.

73,83 lei

Folie adeziva din PVC, translucida, polimerica, disponibila in 2 culori (auriu si argintiu), fiecare avand cate doua variante (fin sau grosier), cu suprafata satinata ce inlatura reflexiile nedorite. Se comercializeaza la metru liniar.

74,00 lei

Folie autoadeziva reflectorizanta folosita pentru diverse marcaje si indicatoare, precum si pentru aplicatii grafice reflectorizante. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1235 mm.

86,97 lei

Folie autocolanta din PVC, turnata, foarte flexibila ce confera stabilitate dimensionala deosebita; adezivul repozitionabil ii confera caracteristici optime de aplicare. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1520 mm.

89,15 lei

Folie autoadeziva din PVC, translucenta, alba, mata, conceputa special pentru realizarea de casete luminoase. 

89,26 lei

Este o solutie inovatoare de sigilare a marginilor foliei adezive dupa aplicarea acesteia.

102,52 lei

Folie reflectorizanta rezistenta la intemperii și cu un foarte bun comportament la coroziune sau la contactul cu agenții chimici, special creata pentru realizarea semnelor de ghidare si de control al traficului, de informare si avertizare, precum si pentru aplicatii grafice reflectorizante pe diverse suporturi cu expunere pe termen lung. Se...

103,25 lei

Geanta YelloBelt a fost conceputa cu scopul de a-ti eficientiza munca pentru situatiile in care ai nevoie sa folosesti numeroase unelte si solutii lichide pentru a finaliza o lucrare. 

123,05 lei

Geanta ProWrap a fost conceputa special pentru colantori cu scopul de a eficientiza munca acestora si pentru a proteja vehiculele de zgarieturi pe care gentile obisnuite le pot cauza datorita expunerii unor elemente metalice. 

123,05 lei

Folie cast din PVC cu stabilitate dimensionala deosebita cu suprafata ce imita structura de carbon. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1520 mm.

180,77 lei

Folie autoadeziva polimerica avand textura cu efect 3D. Are o suprafata fina printabila si stabilitate dimensionala pe termen lung. Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1220 mm.

188,37 lei

Hartie de transfer, semi opaca, cu adeziv pe baza de cauciuc natural, cu putere medie de lipire, pentru transferul decupajelor taiate pe cutter plotter. Se comercializeaza la rola de 50 m.

194,36 lei

Rola din cauciuc dur, utila pentru aplicarea rapida a foliilor adezive pe suprafete netede, fie ca este vorba despre o suprafata mica sau despre aplicarea pe suprafete mari: geamuri, pereti, bannere, asfalt.

194,54 lei

Folie de transfer din polietilena, semi-transparenta, utilizabila in toate lucrarile care necesita un grad mare de transparenta - suprapuneri de culori.  Se comercializeaza la rola de 50 m.

219,53 lei

Din PVC cast, fotoluminiscenta, fara cadmiu, cu suprafata mata-satinata si grosimea de 150 microni (structura in 3 straturi).  Se comercializeaza la metru liniar cu latimea de 1000 mm.

220,87 lei

Folie de transfer transparenta cu grosimea de 150 microni, special creata pentru transferul foliilor adezive din Seria 638 Wall Art (pentru aplicatii pe peretii interiori ai caselor), acolo unde este necesara o folie de transfer cu adezivul foarte slab. Se comercializeaza la rola de 50 m.

220,92 lei

Scanner-ul de temperatura inovativ de la STEINEL PROFESSIONAL este un accesoriu practic atunci cand lucrezi cu generatoarele de aer cald HG 2120E si HG 2320E. 

273,55 lei

Noul generator digital de aer cald HG 2120E este poarta de acces catre clasa profesionala, fiind potrivit pentru aplicatii in numeroase industrii: publicitara, auto, aviatica, medicala, electrica, etc.

324,39 lei

Folie autoadeziva monomerica, din PVC cu adeziv special, indepartabil, si care ofera posibilitatea lipirii/dezlipirii repetate a materialului in timp, fara a lasa urme. Se comercializeaza la rola de 50 m liniari.

1 045,95 lei
Afisat 1 - 44 din 44 produse

Sus